Inwestor: HURT-DETAL "AGA", Tychy |
Projekt: 2009r. |
Realizacja: 2010r. |
Pow. użytkowa: 593,0 m2 |
Kubatura: 2 495 m3
Informacje dodatkowe: Projekt obejmował modernizację istniejącego pawilonu (poziom parteru i piwnic) oraz dobudowę nowej, dwukondygnacyjnej części tworząc całość funkcjonalno-przestrzenną.
Inwestor: PUB "U EDKA" s.c., Tychy |
Projekt: 2008r. |
Realizacja: 2009÷2010r. |
Pow. użytkowa: 307,8 m2 |
Kubatura: 1 318 m3
Informacje dodatkowe:
Inwestor: Parafia Rzymsko Katolicka p. w. Św. Józefa Robotnika, Tychy - Wartogłowiec |
Projekt: 2001r. |
Realizacja: 2001÷2004r. |
Pow. użytkowa: 413,8 m2 |
Kubatura: 1 860 m3
Informacje dodatkowe:
Inwestor: "Cukiernia Rzemiosło", Tychy |
Projekt: 2003r. |
Realizacja: 2004÷2005r. |
Pow. użytkowa: 1 641 m2 |
Kubatura: 8 100 m3
Informacje dodatkowe: Projekt obejmował adaptację istniejących piwnic na cele produkcji cukierniczej oraz nadbudowę piętra z przeznaczeniem na pomieszczenia handlowe.
Inwestor: EUROVIA POLSKA S.A. |
Projekt: 2004r. |
Realizacja: 2004r. |
Pow. użytkowa: 1362 m2 |
Kubatura: 6 007 m3
Informacje dodatkowe:
Inwestor: Data Auto, Tychy |
Projekt: 2004r. |
Realizacja: 2004 - 2005r. |
Pow. użytkowa: 1 007 m2 |
Kubatura: 4 950 m3
Informacje dodatkowe:
Inwestor: F.H.U. DOMART, Włoszczowa |
Projekt: 2008r. |
Realizacja: 2008÷2010r |
Pow. użytkowa: 331,5 m2 |
Kubatura: 1 538 m3
Informacje dodatkowe:
Inwestor: prywatny, Tychy |
Projekt: 2006r. |
Realizacja: 2007r. |
Pow. użytkowa: 294 m2 |
Kubatura: 1 093 m3
Informacje dodatkowe:
Inwestor: Browar Żywiec S.A. |
Projekt: 1994r. |
Realizacja: 1994÷1996r. |
Pow. użytkowa: 333 m2|
Kubatura: 1 340 m3
Informacje dodatkowe: W budynku objętym ochroną konserwatorską zostały zaadaptowane byłe pomieszczenia produkcyjne na kawiarnię wraz z niezbędnym zapleczem kuchennym. Integralną częścią opracowania był także kompleksowy projekt wnętrz (łącznie z projektami wybranych mebli) realizowany we współpracy z architektem Krzysztofem Cienciała.
Inwestor: Browar Żywiec S.A. |
Projekt: 1999r. |
Realizacja: 1999÷2000r. |
Pow. użytkowa: 1 129,8 m2|
Kubatura: 4 822,0 m3
Informacje dodatkowe: W budynku podlegającym ochronie konserwatorskiej zaadaptowano byłe pomieszczenia
produkcyjne na stołówkę pracowniczą wraz z zapleczem kuchennym i częścią socjalną.
Zakres projektu obejmował także modernizację i rozbudowę istniejącej piwiarni. Rozbudowa piwiarni o nową część nie została zrealizowana.