MODERNIZACJA I ROZBUDOWA PAWILONU HANDLOWEGO, Tychy

Inwestor: HURT-DETAL "AGA", Tychy | Projekt: 2009r. | Realizacja: 2010r. | Pow. użytkowa: 593,0 m2 | Kubatura: 2 495 m3

Informacje dodatkowe: Projekt obejmował modernizację istniejącego pawilonu (poziom parteru i piwnic) oraz dobudowę nowej, dwukondygnacyjnej części tworząc całość funkcjonalno-przestrzenną.

PAWILON HANDLOWO-USŁUGOWY, Tychy

Inwestor: PUB "U EDKA" s.c., Tychy | Projekt: 2008r. | Realizacja: 2009÷2010r. | Pow. użytkowa: 307,8 m2 | Kubatura: 1 318 m3

Informacje dodatkowe:

BUDYNEK PROBOSTWA, Tychy

Inwestor: Parafia Rzymsko Katolicka p. w. Św. Józefa Robotnika, Tychy - Wartogłowiec | Projekt: 2001r. | Realizacja: 2001÷2004r. | Pow. użytkowa: 413,8 m2 | Kubatura: 1 860 m3

Informacje dodatkowe:

CUKIERNIA I POMIESZCZENIA HANDLOWE, Tychy

Inwestor: "Cukiernia Rzemiosło", Tychy | Projekt: 2003r. | Realizacja: 2004÷2005r. | Pow. użytkowa: 1 641 m2 | Kubatura: 8 100 m3

Informacje dodatkowe: Projekt obejmował adaptację istniejących piwnic na cele produkcji cukierniczej oraz nadbudowę piętra z przeznaczeniem na pomieszczenia handlowe.

ADAPTACJA BUDYNKU BIUROWO - SOCJALNEGO, Mysłowice

Inwestor: EUROVIA POLSKA S.A. | Projekt: 2004r. | Realizacja: 2004r. | Pow. użytkowa: 1362 m2 | Kubatura: 6 007 m3

Informacje dodatkowe:

HURTOWNIA CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH I WARSZTAT SAMOCHODOWY, Tychy

Inwestor: Data Auto, Tychy | Projekt: 2004r. | Realizacja: 2004 - 2005r. | Pow. użytkowa: 1 007 m2 | Kubatura: 4 950 m3

Informacje dodatkowe:

BUDYNEK USŁUGOWO - HANDLOWY, Włoszczowa

Inwestor: F.H.U. DOMART, Włoszczowa | Projekt: 2008r. | Realizacja: 2008÷2010r | Pow. użytkowa: 331,5 m2 | Kubatura: 1 538 m3

Informacje dodatkowe:

PAWILON HANDLOWY SPRZĘTU SPORTOWEGO, Tychy

Inwestor: prywatny, Tychy | Projekt: 2006r. | Realizacja: 2007r. | Pow. użytkowa: 294 m2 | Kubatura: 1 093 m3

Informacje dodatkowe:

Adaptacja pomieszczeń produkcyjnych na kawiarnię, Browar w Żywcu

Inwestor: Browar Żywiec S.A. | Projekt: 1994r. | Realizacja: 1994÷1996r. | Pow. użytkowa: 333 m2| Kubatura: 1 340 m3

Informacje dodatkowe: W budynku objętym ochroną konserwatorską zostały zaadaptowane byłe pomieszczenia produkcyjne na kawiarnię wraz z niezbędnym zapleczem kuchennym. Integralną częścią opracowania był także kompleksowy projekt wnętrz (łącznie z projektami wybranych mebli) realizowany we współpracy z architektem Krzysztofem Cienciała.

Adaptacja pomieszczeń produkcyjnych na stołówkę, modernizacja i rozbudowa piwiarni, Browar w Żywcu

Inwestor: Browar Żywiec S.A. | Projekt: 1999r. | Realizacja: 1999÷2000r. | Pow. użytkowa: 1 129,8 m2| Kubatura: 4 822,0 m3

Informacje dodatkowe: W budynku podlegającym ochronie konserwatorskiej zaadaptowano byłe pomieszczenia produkcyjne na stołówkę pracowniczą wraz z zapleczem kuchennym i częścią socjalną. Zakres projektu obejmował także modernizację i rozbudowę istniejącej piwiarni. Rozbudowa piwiarni o nową część nie została zrealizowana.